Open top menu
Avishai Cohen – Come together

Avishai Cohen – Come together

Come together este, fără doar și poate, unul din piesele de referință ale celor patru băieți fantastici din Liverpool, pe numele lor oficial The Beatles. Scrisă de John Lennon, dar atribuită duo-ului creator al trupei – Lennon – McCartney, Come together deschide “albumul trecerii de pietoni” – Abbey Road, apărut în 1969. Numărul artiștilor care au făcut cover-uri după această piesă este uriaș, ne-ar lua câteva pagini doar simpla lor enumerare, ei venind din zone muzicale extrem de diverse.

Pentru Duminica de cover însă noi am ales o variantă a contrabasistului israelian Avishai Cohen, înregistrată live la Leverkusen, în 2007. De Avishai Cohen m-am îndrăgostit odată cu albumul Seven seas și pe care am avut onoarea să îl văd live la Sala Radio în 2014.

Avishai Cohen va concerta în formulă de trio la Sala Radio din București pe 10 și 11 octombrie în cadrul turneului de promovare a noului său album, intitulat From darkness. Vorbind despre album, artistul spune:

Am simțit că acum e momentul să înregistrez în formula de trio. E prima oară de la Gently Disturbed când am avut sentimentul că am atins o formă cu adevărat nouă și proaspătă, una incredibil de bine definită, într-o structură autentică. Avishai Cohen

Biletele pentru cele două spectacole sunt disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Daniela Stefan
Written by Daniela Stefan

Crescută cu muzică clasică și-ndrăgostită până în vârful urechilor de jazz-ul afro-cubanez, contemporan și cel inspirat de folclorul românesc.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

Leave a comment


5 + = ten