Open top menu
Ibrahim Maalouf – They Don’t Care About Us

Ibrahim Maalouf – They Don’t Care About Us

They don’t care about us face parte din albumul HIStory: Past, Present and Future și a fost lansat de Michael Jackson în martie 1996. Este una din cele mai controversate piese ale artistului, versurile cântecului conținând expresii considerate de o parte a presei americane ca fiind antisemite.

E cale lungă de la Michael Jackson la jazz? Unii ar spune că nu. Vă povesteam în articolul dedicat seriei de concerte Jazz Night Out din toamnă, că trompetistul libanez Ibrahim Maalouf vine în premieră în România. Așa că ne-am gândit să vă prezentăm cum vede această piesă, artistul care a câștigat premiul pentru Cel mai bun artist World Music la ediția 2014 a French Awards. Muzica sa îmbină elemente de muzică clasică, tonalități arabe (obținute cu ajutorul unei trompete modificate) sau muzică rock.

Ibrahim Maalouf concertează la București pe 19 noiembrie, la Sala Radio (Str. Gen Berthelot nr. 60), prezentând spectacolul Kalthoum. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) sau pe eventim.ro.

Daniela Stefan
Written by Daniela Stefan

Crescută cu muzică clasică și-ndrăgostită până în vârful urechilor de jazz-ul afro-cubanez, contemporan și cel inspirat de folclorul românesc.

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

Leave a comment


5 − three =